XX. kerület 2018…

Tényleg olyan iszonyat nagy dolog felelősen gondolkozni? Nagy dolog elvinni az állatorvoshoz egy macskát és ivartalanítani? De, ha már így alakult nagy dolog nem kidobni a babákat kb. 2 hét után?
Próbálom megérteni…Nem megy. Ja…lehet utca cica a mama….vagy épp meghalt a kijárós anyamacska a marha nagy felelős állattartás következtében…És hopp mi legyen, kell a fenének a 2 baba? Zsupsz tegyük dobozba őket, és tegyük ki egy gyártelepen…ezaz ez lesz a jó megoldás, gondosan kibéleljük a dobozt pulcsikkal. Minek? Ha már kidobod nem mindegy, hogy halnak meg? Várjunk csak! Van lelkiismereted azért tetted bele? Nem, nincs….Ilyenkor hol a fene nagy állatszeretet? Hol van az anyaság örömét meg kell élniük az állatoknak? Nem kell! Remélem TE , aki kitetted őket visszakapod a sorstól, többszörösen! Mert nem te fogsz felkelni 3 óránként az éjszaka is, hogy etesd őket, nem te viszed orvoshoz az összeragadt szemű kiscicát, hogy menthető legyen a szeme, nem te fogsz aggódni értük, hogy túléljék…neeeeem, te békésen fogsz aludni, letudva minden problémát. Neked ennyi volt a felelősség, Te egy gyilkos vagy, és teljesen mindegy, hogy nem puszta kézzel végeztél velük, így csak tovább tartott volna a szenvedésük, ha nem találnak rájuk.

Köszönjük Imrének, hogy nem hagyta magára a kicsiket, és kivitte őket Újpestre. Köszönjük Anitának, hogy vállalta a kicsik nevelését. Voltak orvosnál, a szürke kicsi szeme nagyon össze volt ragadva, doki kinyitogatta neki, kapott szemkenőcsöt, mert be van gyulladva.