Bogyó egy XX. kerületi szemétledobó konténerében landolt…Egyelőre csak találgatások vannak, hogy vajon fentről dobták le és csak a konténernyi szemét fogta fel a becsapódást ami miatt életben maradhatott vagy a nyitott szemétledobóba lent dobta be valaki.

Bogyónak SOS ideiglenes befogadót is keresünk!!Nagyon koszos, az egybeállt bundától nem sikerült igazán felmérni, de tőből esik le a körme, van egy kinövés a szemén és sovány is! Megyünk vele orvoshoz, további infó később.

Az ügyben eljárás indult, aki érdemi információval rendelkezik, kérjük írjon akár nekünk vagy értesítse a rendőrséget!

UPDATE (2019.02.05.):
Voltunk orvosnál és a NyugalomSziget Kutyakozmetika-ban is (fodrászkodásra most nem volt idő csak randi volt (felmérés) 🙂 ) , a bal mellső lábáról levált egy köröm és nem tudja rendesen használni, törve nincs, lehet hogy idegrendszeri, lehet hogy csak megütötte. Közben mindenkit sikerült utolérnünk, az eredeti gazda fél éve elajándékozta, az “új” gazditól tegnap valahogy megszökött, a továbbiakat sajnos nem tudjuk, hogy kinek volt annyira útban, hogy bedobta egy konténerbe…. 
Az ügy teljes tisztázásáig az eredetileg is befogadó ideiglenesénél marad Bogyóka, így már nem keresünk helyet 🙂 .

UPDATE (2019.02.07.):
Sikerült találkoznunk a chip szerinti gazdával aki úgy döntött, hogy kap még egy esélyt akinél Bogyó az elmúlt fél évet töltötte. Ideiglenes szerződést írtak, melyben kikötésre került, hogy ha a következő 3 hónapban bármi gond lenne akkor azonnal magához veszi, majd ezután ha addig minden rendben akkor írnak egy ajándékozásit és marad véglegesen. Sajnos többet nem tehetünk. Ahol nem kérnek a segítségből ott nem lehet segíteni.
Felhívtuk a figyelmet az ivartalanításra, közben volt egy szuper gazdijelöltünk is, de a döntés a gazdáé. Reménykedjünk benne, hogy Bogyóka többé nem tud elszökni és hosszú, boldog élete lesz.
Érkezett néhány utalás Bogyókára, amit így nem használunk fel és a további segítségünkre nincs igény, így a küldött összeget kérés esetén visszautaljuk!