Amikor egy kutyát kétszer mentesz meg!

Gandalfot 2017. januárjában találták a XX. kerületben az autók között rohangálva. 2017. 01. 23-án adtuk örökbe. Akkor kb. 6 hetes volt, chipelve, parvó oltással, féreghajtva, oltási könyvvel került gazdához.
Kaptunk róla többször fotót, minden oké volt, egész októberig mikor felhívtak, hogy új hely kéne neki. Akkor kiderült, hogy nevelésbeli problémáik vannak. Megbeszéltük, mit hogyan tudnak rajta változtatni, kutyakiképző lett ajánlva, hiszen nagyon szeretik. Pár napra rá szintén kaptuk az ágyban alvós képeket. Onnantól semmi. Ma elköltöztek. Csörög a telefonom, hogy ott állnak a kutyával, és a 2 másik kutyájuk oké, de Gandit nem engedi a tulaj. Ja amúgy ők már 2 hete gazdát keresnek neki, de senki nem jelentkezik. Állítólag valami állatvédő hölgy ígérte, hogy keres neki gazdát, plusz jófogáson hirdették, de senkinek nem kell, ők beviszik menhelyre… Lekértük a chipszám alapján az adatokat, kapaszkodjatok meg: a chip a mi nevünkön van azóta is. Se oltás, se ivartalanítás, se chip átírva. Visszahívom, hozzák vissza Pestre. Még én vagyok a szemét, miért beszélek lekezelően, meg a tulaj mondta kössék ki a Sparhoz de ők olyat nem tennének, ők szeretik.
Több óra után Gandi megérkezett. Ránézek mondom ti látjátok, hogy csont és bőr a kutya? Válasz: „Ő ilyen! Egészséges, házi kosztot eszik” Mondom, ha elvittétek volna orvoshoz megmondta volna, hogy nem okés a kutya, de persze a szemetek továbbra is mi vagyunk, legalább nem dobták ki, felhozták Pestre, mi nem jártuk az ő cipőjükbe, nem tudhatjuk és a stb szöveg. Szerintük 2-szer szóltak, és nem engedtük, hogy visszaadják. Ez sem igaz, fent leírtam, hogy történt. No komment. Gandi visszakerült a gondozásunkba. Hogy milyen? Csont és bőr, ivaros, farkaskarma van, oltatlan, neveletlen, és fél, nagyon fél. Bravó!

Nagyon szépen kérjük a segítségeteket! Ha valaki anyagilag tudná támogatni Gandalfot, akkor az alábbi számlaszámra tud utalni, Gandalf megjegyzéssel!

SZÁMLASZÁMUNK: 11720001-21118195 OTP
PayPal: info@fonixallatmentok.hu